Voorstellen

Ik zal mij even voorstellen

Mijn naam is Delia Eijben, 59 jaar en ik ben Lingerie Styliste en Mammacare adviseuse (gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses) in Purmerend. Sinds 2008 heb ik een lingeriespeciaalzaak in Purmerend. Helaas werd ik in mijn winkel steeds vaker geconfronteerd met dames waarbij de diagnose borstkanker geconstateerd werd. Deze dames waren al jaren klant en kwamen om advies, ik wist wel het een en ander maar kon geen concreet antwoord op de gestelde vragen geven. In Purmerend was er geen Mammacare adviseuse meer actief waar ik deze dames naar kon doorverwijzen. Daarom heb ik in 2015 besloten om de schoolboeken weer op te pakken zodat ik ook deze dames van dienst te zijn. Na eerst een medische vooropleiding en daarna de Mammacare opleiding en het stagelopen van 1 jaar ben ik in 2016 geslaagd en een gecertificeerd Mammacare adviseuse. Delia Eijben is uw vertrouwde, gediplomeerde Mammacare adviseur. In een aparte ruime pasruimte, bieden wij u alle ruimte en privacy en helpen we u graag bij het vinden van een borstprothese die het beste bij uw lichaam past. Wij hebben een ruim assortiment borstprotheses in allerlei vormen en maten, evenals oplossingen voor een eventueel maatverschil na een borst besparende operatie of reconstructie.

Persoonlijke service

Ik vind het dan ook van groot belang om u persoonlijk te begeleiden en alle aandacht te geven die nodig is om de juiste beha en/of badmode bij u aan te meten, en neem hier ruim de tijd voor. U kunt altijd vrijblijvend bij mij binnen lopen voor advies of een afspraak. Voor mij bestaan er geen rare vragen, ik ben mij volkomen bewust van diverse situaties.

Merken

Wij werken alleen met A-merken; merken die in de loop der jaren hun dienst bewezen hebben op vlak van kwaliteit, vernieuwing van de collecties en service. Met deze merken kan u er zeker van zijn het juiste model te vinden dat voor u geschikt is. Wij leveren de badmode en lingerie direct uit voorraad, maar als het juiste model onverhoopt niet voorradig is, leveren wij indien nodig en op voorraad bij de leverancier meestal binnen 4 dagen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw bestelling op te halen, dan versturen wij dit kosteloos naar ieder gewenst adres binnen Europa.

Afspraak

Om u in alle rust te kunnen adviseren, werken wij op afspraak. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Onze winkel is gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH) https://www.semh.info/lingerie-delia/

. Dit is een onafhankelijke stichting die de kwaliteitserkenning voor zorgleveranciers van medische hulpmiddelen regelt. Hierdoor bent u bij ons zeker in goede handen. Mocht u ondanks onze inspanningen om je goed te helpen toch een klacht hebben waar we samen geen oplossing voor vinden, dan kun je je schriftelijk wenden tot de onafhankelijke geschillencommissie van Klachtenportaalzorg.