Voorstellen

Ik zal mij even voorstellen

Mijn naam is Delia Eijben, 58 jaar en ik ben Lingerie Styliste en Mammacare adviseuse (gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses) in Purmerend. Sinds 2008 heb ik een lingeriespeciaalzaak in Purmerend. Helaas werd ik in mijn winkel steeds vaker geconfronteerd met dames waarbij de diagnose borstkanker geconstateerd werd. Deze dames waren al jaren klant en kwamen om advies, ik wist wel het een en ander maar kon geen concreet antwoord op de gestelde vragen geven. In Purmerend was er geen Mammacare adviseuse meer actief waar ik deze dames naar kon doorverwijzen. Daarom heb ik in 2015 besloten om de schoolboeken weer op te pakken zodat ik ook deze dames van dienst te zijn. Na eerst een medische vooropleiding en daarna de Mammacare opleiding en het stagelopen van 1 jaar ben ik in 2016 geslaagd en een gecertificeerd Mammacare adviseuse. Dit papiertje is nodig om protheses en/of deelprotheses te mogen aanmeten.

Persoonlijke service

Ik vind het dan ook van groot belang om u persoonlijk te begeleiden en alle aandacht te geven die nodig is om de juiste beha en/of badmode bij u aan te meten, en neem hier ruim de tijd voor. U kunt altijd vrijblijvend bij mij binnen lopen voor advies of een afspraak. Voor mij bestaan er geen rare vragen, ik ben mij volkomen bewust van diverse situaties.

Merken

Wij werken alleen met A-merken; merken die in de loop der jaren hun dienst bewezen hebben op vlak van kwaliteit, vernieuwing van de collecties en service. Met deze merken kan u er zeker van zijn het juiste model te vinden dat voor u geschikt is. Wij leveren de badmode en lingerie direct uit voorraad, maar als het juiste model onverhoopt niet voorradig is, leveren wij indien nodig en op voorraad bij de leverancier meestal binnen 4 dagen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw bestelling op te halen, dan versturen wij dit kosteloos naar ieder gewenst adres binnen Europa.