Het succes van de kleur!

Het succes van de kleur!

Voor een vrouw is het altijd om lingerie van haar geliefde te krijgen! Ben jij als man zijnde op zoek naar een leuk lingerie setje voor je vrouw of vriendin? Of ben jij benieuwd in welke kleur jouw man jou het liefste ziet? Uit onderzoek is gebleken dat zwarte lingerie met kant bij beide de grote favoriet is! Maar er zijn uitzonderingen!

Romantisch rood

In welke kleur zou u man of vriend jou het liefste zien? In de kleuren roze en rood zijn de grote favorieten van onze mannen! 15,6% van de mannen zien hun vrouw het liefst in een rood setje afgewerkt met luxe kant. Roze setjes zijn ook favoriet, 9,7% geeft aan roze mooi te vinden. Terwijl wij vrouwen minder gevoelig zijn voor roze namelijk 3.6% Maar het grootse verschil zie je bij de kleur rood. 4,6% van de vrouwen vindt dit een mooie kleur terwijl 14,6% van de mannen deze kleur het liefst ziet.

Luxe lingerie

Goed nieuws dames, het mag best wat meer kosten van de mannen! 8 op 10 mannen geeft aan dat zijn vrouw wel meer mag uitgeven aan sexy lingerie. Dus dames, de volgende keer tijdens het shoppen kun je gerust voorbij de sale lopen en gaan voor de nieuwe collectie!